Κριτικές Intoxic

 • Ahmet

  Ο γιος μου έχει ένα σκουλήκι. Ο γιατρός συμβούλευσε Intoxicνα μην βλάψει, και έτσι, να αποδυναμωθεί το σώμα. Το φάρμακο δεν είναι φθηνή, αλλά μετά από 5 μέρες ο γιος ήταν πολύ καλύτερα. 2 εβδομάδες αργότερα θα τελειώσει τη λήψη του φαρμάκου. 2 βδομάδες μετά έκανα το τεστ και τα αυγά Ascaris βρέθηκε. Τα προβλήματα με τη λήψη των καψουλών δεν ήταν γιος εύκολα πήρε τα καψάκια.

  Intoxic
 • Elvira

  Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω περιοδικά προσπάθησε να ανακτήσει από παράσιτα, εφαρμόζονται διάφορες χημικές ουσίες. Κατά τη διάρκεια νηνεμία φάνηκε ότι η ασθένεια έχει υποχωρήσει. Αλλά μετά από ένα ή δύο μήνες, τα σκουλήκια και πάλι εμφανίστηκε, και άρχισε ξανά: προβλήματα με jeludkom, εξασθένιση, πυρετός. intoxic ήταν συνιστάται από έναν συνάδελφο, η οποία έδωσε αυτές οι κάψουλες εξάχρονο γιο μου. Και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Τα καψάκια δεν θα σας απογοητεύσω, μετά από 3 μήνες, δεν έχω δει κανένα σύμπτωμα της νόσου.

  Intoxic
 • Δήμητρα

  Από την αρχή μου τράβηξε στο προϊόν με το πλήρες καμία παρενέργεια. Διαβουλεύσεις με έναν γιατρό σχετικά με Intoxic. Ο γιατρός είπε ότι το φάρμακο είναι καλό και μπορεί να γίνει αποδεκτό. Παρήγγειλα Intoxic μέσω του Internet. Η θεραπεία δεν θα απογοητεύσει: τα αποτελέσματα είναι καλά και πάνε καλά. Και όλα αυτά χάρη στο φάρμακο!

  Intoxic
 • Xeyale

  Θέλετε να πείτε την ιστορία σας. Ο εγγονός μου παιδική ηλικία ήταν αδύναμη, με κακή όρεξη, ανενεργό. Έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές θεραπείες, πήγε στους γιατρούς, να πίνω βιταμίνες, αλλά αξιοσημείωτες αλλαγές. Με τη συμβουλή ενός φίλου αποφάσισα να πιω Intoxic. Και μετά την πλήρη βέβαια το μωρό είναι εύκολο για τα μάτια, άρχισε να αναβιώσει. Έχουν ενέργεια, καλή διάθεση, όρεξη, άρχισε να κερδίσει το βάρος. Θα ήθελα να συστήσω Intoxic!

  Intoxic
 • Αναστασία

  Η κόρη μου κατέληξε να είναι παράσιτα. Σύμφωνα με σύσταση του γιατρού, θα καταδικαστεί σε απευθείας σύνδεση και να αγοράσει το φάρμακο Intoxicειδικά για το τι είναι η θεραπεία φίλος μου έδωσε ήδη ο γιος του και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Τι μπορώ να πω; Κάψες το παιδί έπινε άμεσα, μετά από ένα μήνα, οι δοκιμές έδειξαν ότι τα παράσιτα εξαφανίστηκε εντελώς από το σώμα.

  Intoxic
Εκτίμηση Intoxic
4.6
14