Οδηγίες χρήσης Intoxic

Για την πλήρη αποκατάσταση Intoxic θα πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για 30 ημέρες παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες. Για παιδιά από 6 έως 12 χρόνια της θεραπείας είναι 20 ημέρες, τα παιδιά από 3 έως 6 χρόνια και 10 ημέρες. Θα πρέπει να λάβει 2 φορές την ημέρα — πρωί και βράδυ. Το φάρμακο λαμβάνεται με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν από ένα γεύμα.

Εγχειρίδιο οδηγιών για κάψουλες Intoxic

Σε σοβαρές περιπτώσεις, ο ασθενής συνιστάται να υποβάλλονται σε διπλή θεραπεία με ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων. Αυτό θα επιτρέψει σχεδόν το 99% για να απαλλαγούμε από τα παράσιτα. Για να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο σε θεραπευτικούς και προφυλακτικούς σκοπούς. Κατά τη διάρκεια μιας εκτεταμένες κλινικές δοκιμές παρενέργειες εντοπίστηκαν.

Ενδείξεις για την εισαγωγή Intoxic

Το φάρμακο συνταγογραφείται για την παρουσία του σώματος από μικροσκοπικά παράσιτα των διαφόρων ειδών. Intoxic χρησιμοποιείται όχι μόνο ως μια αποτελεσματική θεραπεία, αλλά και ως προφυλακτική, η ρεσεψιόν, η οποία εξαλείφει την εκ νέου μόλυνση.

Κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι Avormin Intoxic εξίσου αποτελεσματική στη θεραπεία των μυκητιάσεων και ιογενείς βλάβες. Το φάρμακο έχει ευεργετική επίδραση στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα. Αποκαθιστά το βλεννογόνο του πεπτικού σωλήνα, η οποία είναι χαλασμένο λόγω της παρουσίας των παρασίτων στο σώμα.

Αντενδείξεις για Intoxic

Το φάρμακο έχει μια σειρά από αντενδείξεις, πριν από τη χρήση, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Intoxic δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εγκυμοσύνη και τη γαλουχία. Το φάρμακο δεν πρέπει να χορηγείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών. Intoxic αντενδείκνυται με την προσωπική δυσανεξία σε κάποιο από τα συστατικά του.